Tsjechië vakantieland.
Het nationale wapen van Tsjechië.

Welke gebieden heb je allemaal in Tsjechië.
Contact Info.
Welkom op vakantiehuis huren in Tsjechië.

Schitterend volledig verbouwd Jagershuis te huur. Omschrijving van het vakantiehuis.

In 2008 is het originele Jagershuis volledig opnieuw opgebouwd en daarin zijn twee appartementen op de begane grond gerealiseerd met elk een eigen entree, uitkomend op een centrale hal met een gedeelde voordeur en aan de voorkant, achterzijde en zijkant zeer ruime parkeergelegenheid. Het huis is geheel vrijstaand. Elk appartement heeft een woonkamer met (satelliet) TV en is gezellig ingericht, woonkeuken voorzien van alle comfort en drie slaapkamers met 4x 2 persoonsbed of bedbank en 1 stapelbed. Gezellige super grote tuin met tuinmeubilair aan de rand van het vrij toegankelijke bos. Het huis staat aan de entree van het dorp, terwijl de voorzieningen toch op loopafstand zijn, Tjechie is in vergelijking met Nederland zeer voordelig. Voor ongeveer 10 euro p.p. kun je al uitgebreid dineren, inclusief drankjes. Nove Mesto nad Metuij is een leuk plaatsje, met alle mogelijke voorzieningen en een zeer gezellig dorpsplein. In de omgeving bevind zich een groot meer, waar het heerlijk toeven is. De Poolse grens bevind zich op zo'n 20 kilometer rijden en een bezoek aan het Adelaarsgebergte is van harte aan te bevelen. In de buurt bevind zich de grotere plaats Nachod. De rit vanauit Nederland naar de plaats van bestemming is makkelijk in 10 uur te doen, inclusief stops. Het gebied is zeer in trek bij mountain bikers en motorrrijders, gezien het terrein (heuvelachtig) en de schitterende natuur. Zeer aan te bevelen, ook voor een winter (ski) vakantie. Het huis leent zich ook voor groepsaccomodatie tot 20 personen.

Twee woningen voor 6-10 personen per woning gelegen aan de rand van het dorp Nove Mesto nad Metuij vlak bij de Poolse grens. - Gezamenlijke hal - Elke woning heeft een eigen entree. .

Indeling per woning: - Woonkamer met sateliet televisie - Keuken compleet met inventaris - 2 slaapkamers met 1 2-persoons bed en 2-persoons bedbank - 1 slaapkamer met 1 stapelbed voor 2 personen - Voldoende eigen gratis parkeergelegenheid - Super grote tuin met tuinmeubelen Gesitueerd aan de rand van een bos en aan de voet van het Adelaarsgebergte. Recreatiemeer in de directe nabijheid!.

Gezellig ingerichte woonkamer.Riante eetkeuken.

Slaapkamer 1.Luxe badkamer.

Grote tuin met zitje.Eetkeuken met inbouwapparatuur.

Mooie entree.Gezamelijke entree.

Slaapkamer 2.Entree van het huisje.

Gezellig ingerichte woonkamer.Slaapkamer 3.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huisintsjechie.eu. ©

Validations for XHTML and CSS

Gebruiks vriendelijke website volgens alle richtlijnen die Google stelt voor het hebben van een online website.

Valid XHTML 1.0 Transitional Valid CSS!